افزایش قیمت نان در شهرستان‌ها باید بیشتر از مراکز استان باشد

به گزارش شیرازه،  شاهرخ
حقایق رئیس اتحادیه‌ی صنف نانوایان شهرستان جهرم در جمع خبرنگاران اشاره
به اینکه میزان افزایش قیمت نان در هر استان با نظر شورای آرد و نان
استانداری و با هماهنگی فرمانداری شهرستانها  تعیین خواهد شد، گفت: در
شهرستان جهرم نیز بعد از تشکیل جلسه شورای آرد و نان و با هماهنگی
فرمانداری، قیمت نان تعیین و اعلام خواهد شد.

وی با اشاره به
اینکه نزدیک به چهار سال است قیمت نان افزایش نیافته است، افزود: این در
حالی است که دستمزد کارگران، هزینه‌ی بیمه، آب، برق، گاز، مواد اولیه‌ی پخت
نان و اجاره مضاف بر تورم افزایش یافته که این امر نارضایتی نانوایان را
در پی داشته است.

حقایق با بیان اینکه اگر مشکلی برای دستگاه‌های
نانوایی جهرم پیش بیاید، تعمیرکاری متخصص در جهرم وجود ندارد، خاطر نشان
کرد: در صورت بروز مشکل دستگاه‌های نانوایی، نانوا مجبور است دستگاه خود را
به مرکز استان یا شرکت تولیدکننده بفرستد یا اینکه تعمیر کار متخصص را به
جهرم بیاورد که باعث هزینه‌ی دوچندان می‌شود.

رئیس اتحادیه‌ی
نانوایان جهرم با اشاره به اینکه بسیاری از نانوایان آرد خود را از خارج از
جهرم تأمین می‌کنند، ابراز داشت: این امر هزینه‌ی حمل و نقل آرد تا جهرم
را به نانوایان تحمیل می‌کند و از این رو افزایش قیمت نان در شهرستان‌ها
باید بیشتر از مراکز استان باشد.

وی از پلمپ‌شدن شش واحد نانوایی در
جهرم خبر داد و خاطرنشان شد: این شش واحد به دلیل کیفیت غیراستاندارد آرد
تعطیل شدند و طبق گزارش اداره‌ی بهداشت، شوری بیش از حد نان علت پلمپ
نانوایی ها عنوان شده، اما کیفیت غیراستاندارد و نامطلوب آرد، نانوا را
مجبور به استفاده زیادتر از نمک می‌‌کند و در صورت استفاده‌نکردن از نمک،
خمیر و نان خراب می‌شوند.

حقایق در پایان خواستار نظارت بیشتر
مسئولان بر مراکز تولید آرد شد و اظهار داشت: کیفیت نان،مستقیما به مواد
اولیه‌ی خوب از جمله آرد باکیفیت بستگی دارد، اگر آرد کیفیت‌دار به دست
نانوا برسد، قطعاً نان باکیفتی هم به دست مردم خواهد رسید.

منبع: پسین جهرم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *