کارگاه آموزشی تغذیه با شیر مادر در پاسارگاد برگزار شد

 ” کارشناس
مسئول سلامت و خانواده و سلامت کودکان مرکز بهداشت ” با اشاره به ارتقاء
شاخص تجویز شیر مصنوعی در شهرستان و نقش داوطلبان سلامت در مشاوره و اطلاع
رسانی به مردم در خصوص مزایای تغذیه با شیر مادر را ضروری دانست.


نوش آفرین شادکام ”  در خصوص مطالبی همچون،اقدامات دهگانه در بیمارستان
های دوست دار کودک،نقش تغذیه با شیر مادر در رشد و بقای کودک نارس و
رسیده،جنبه های بیوشیمی،تغذیه ای،ایمنولوژیکی،روانی و اقتصادی شیر
مادر،آموزش شیر مادر در دوران بارداری ، مراقبتهای شیردهی در اتاق
زایمان،مشکلات شایع پستان ، شیردهی و اهمیت و اصول مشاوره شیردهی ،
مهارتهای برقراری ارتباط و ایجاد اعتماد به نفس، برقراری تماس پوست با پوست
مادر و نوزاد ، روش صحیح بغل کردن و به پستان گذاشتن شیر خوار ، راه های
حمایت از تغذیه با شیر مادر پس از جراحی سزارین  مطالبی را بیان نمود.

 

در این
کارگاه  مباحثی در خصوص کمک به مادران سزارین شده و کمک به تغذیه
دوقلوها،بیماریهای مادر و شیردهی، روش های پیشگیری از بارداری در دوران شیر
دهی،تغذیه در دوران شیر دهی و اثر رژیم گرفتن و استرس و شیر دهی،امتناع
شیرخوار از گرفتن پستان و نحوه کمک و وضعیت شیر دهی ،مشاهده ،ارزیابی
شیردهی و گرفتن شرح حال، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

” شادکام ” در
مورد  علل ناکافی بودن شیر مادر و شیردهی مجدد و راه های افزایش شیر
مادر،داروها و شیر مادر،عوامل موثر بر تداوم شیر دهی تا ۲سالگی و زمان از
شیر گرفتن، رفتارهای شیر خواران،مادران شاغل و شیردهی و نحوه دوشیدن شیر و
ذخیره کردن شیر دوشیده شده به ایراد سخن پرداخت . 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *