داریوش جودکی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه به اجرای طرح مشترکی از سوی سازمان تعزیرات حکومتی و دستگاههای نظارتی از جمله نیروی انتظامی، دادگستری، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، سازمان صنعت، معدن و تجارت، بهداشت و درمان، اصناف و اتحادیههای مربوطه در بازار شهر کرمانشاه اشاره کرد.
وی از جمعآوری کالاهای قاچاق سلامت محور خبر داد و اظهار داشت: کالاها بهخصوص لوازم بهداشتی باید برچسب وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی را داشته باشند و اگر کالای قاچاقی در این بازار بدون برچسب موردنظر باشد توسط تعزیرات حکومتی، جمعآوری میشود و بازرسان و کارشناسان دستگاههای نظارتی برای آن پرونده تشکیل میدهند و در راستای بررسی، به مراجع قضایی ارجاع داده میشود.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه قاچاق کالاهای سلامت محور را تهدیدی جدی عنوان کرد و افزود: توزیع قاچاق کالاهای سلامت محور در بازار مصرف علاوه بر آسیبهای اقتصادی، سلامت افراد جامعه را نیز تهدید میکند و برای به حداقل رساندن قاچاق کالاهای سلامت محور نظارتها در سطح بازار عرضه در دستورکار است.
این مسؤول با اشاره به قانون مبارزه با قاچاق کالا، گفت: دادگستری استان کرمانشاه با توزیع کالاهای سلامت محور به طور قاطعانه برخورد میکند و با اشخاصی که به صورت عمده و یا سازمان یافته در بحث قاچاق کالا و ارز دخالت دارند، برخوردی جدی میشود.
جودکی از ارجاع چهار پرونده از جمله تعداد ۱۳۳ دستگاه گوشی تلفنهمراه، ۲ هزار و ۲۶۰ کیلوگرم مغز گردو، ده کیسه ذغال و مقادیری کالاهای متفرقه خارجی به شعب ویژه قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه در چند روز گذشته خبر داد و تصریح کرد: عوامل تخلف برابر قانون علاوه بر ضبط کالاهای مکشوفه به پرداخت جزای نقدی به مبلغ یکمیلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال در حق صندوق دولت محکوم شدند.
انتهای پیام/۲۷۰۰/صا۳۰
http://fna.ir/6QU7OW
دیدگاهتان را بنویسید