افزایش ۵۰۰ درصدی تولید زردآلو در شهرستان نی ریز

به گزارش شیرازه، درخت زردآلو بومی نواحی چین است و هنوز هم به صورت وحشی در این مناطق می روید؛ این درخت در اوایل قرن اول میلادی به آسیا و اروپا راه یافت.

ارتفاع
درخت زردآلو تا ۶ متر هم می رسد، برگ های آن مانند قلب نوک تیز و به رنگ
سبز روشن مایل به زرد می باشد، گل های زردآلو درشت و به رنگ سفید متمایل به
قرمز است، میوه آن گوشتی و زرد رنگ ، با طعمی مطبوع و شیرین بوده که در
اواسط تابستان می رسد،هسته زردآلو صاف ، قهوه ای و بیضی شکل است.

معاون فنی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان نی ریز از  برداشت و تولید بیش از ۲۳۰۰ تن محصول زردآلو از سطح باغات این شهرستان خبر داد.

غلامحسین
کرمی معاون فنی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان نی ریز ضمن اعلام این خبر
گفت: کار برداشت زردآلو از اواخر خرداد آغاز می شود که امسال به لحاظ شرایط
مطلوب آب و هوایی، بیش از ۲۳۰۰ تن محصول از سطح ۲۴۰ هکتار از باغات سطح
شهرستان نی ریز برداشت شده است.

وی
افزود:  ارقام تولیدی این محصول عبارت است از خیاری، فلکه ای، تخم گردی،
شدو، قیسی و محلی و همچنین عملکرد این محصول ۱۰ تن در هکتار است.

کرمی
در پایان خاطر نشان شد: امسال با توجه به بارش مطلوب باران، شاهد افزایش
۵۰۰ درصدی تولید زردآلو در شهرستان نی ریز بودیم که بخشی از محصول تولید
شده در بازارهای داخل شهرستان و استان فارس به فروش می رسد و بقیه، به
استان های همجوار ارسال می شود.  

 سطح کل باغات زردآلو در شهرستان ۲۵۰ هکتار می‌باشد که از این میزان ۲۴۰ هکتار آن مثمر است.

گفتنی است؛ بیشترین میزان تولید محصول زردآلو در شهرستانهای شیراز، اقلید، مرودشت، سپیدان و نی‌ریز است.

منبع:  نبض نی ریز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *