سیدحسن رحیمیزاده در گفتوگو با خبرنگار فارس در سرخس از صادرات بیش از ۱۸۵ هزار تن کالا از گمرک شهید شوشتری خبر داد و افزود: این گمرک در شمال شرق کشور یکی از فعالترین مرزهای خروج در مسیر جاده ابریشم و هممرز با کشور ترکمنستان در بخش صادرات است که طی ۱۱ ماهه سال جاری ۱۵۸ هزار و ۲۵۲ تن کالا را پس از انجام تشریفات گمرکی اجازه خروج داده است.
وی با بیان اینکه ارزش ریالی این کالاها بیش از ۱۷ میلیون دلار است، افزود: براساس آمار در ۱۱ ماهه سال جاری با افزایشی حدود ۲ درصد در بخش صادرات پیشرفت داشتهایم.
مدیرکل گمرک سرخس اضافه کرد: در بخش ترانزیت در سال جاری اعم از خارجی ورودی، ترانزیت خروجی و داخلی با بیش از ۴ میلیون تن کالا نسبت به سال گذشته افزایشی در حدود ۷۳ درصد را شاهد هستیم.
رحیمیزاده تصریح کرد: در بخش تجارت چمدانی با ورود ۱۴ هزار و ۳۸۸ مسافر ورودی و بیش از ۱۴ هزار مسافر خروجی و جابهجایی ۳۴۰ تن کالا به ارزش ۷۳۶ هزار و ۹۴۱ دلار ارزآوری از افزایشی ۳۸ درصدی نسبت به سال قبل برخوردار شدیم.
انتهای پیام/ج/
دیدگاهتان را بنویسید