به گزارش خبرگزاری فارس از ملایر، حجتالاسلام سیدمحمدحسن ابوترابیفرد امشب در همایش طلایهداران معروف در حسینیه ثارالله ملایر با اشاره به فلسفه قیام عاشورا از زوایای مختلف اظهار کرد: بدون تردید قرار گرفتن رهبری صالح در مرکز مدیریت جهان اسلام و مبارزه با یک انحراف بزرگ از اهداف قیام امام حسین(ع) بوده است.
وی با اشاره به اینکه بحث امامت و رهبری یکی از مسائل مهم جهان اسلام است، گفت: بحث امامت و هدایت جامعه اسلامی آنچنان تعیینکننده است که در روایات اهل بیت(ع) و همچنین محققین اهل سنت به آن فراوان اشاره شده است.
عضو هیات رئیسه شورای هل اختلاف سران قوا با اشاره به اینکه شناخت امام بسیار مهم است، افزود: طبق حدیث معروفی که میفرماید «هرکس امام خود را نشناسد به مرگ جاهلیت مرده است»، شناخت امام معرفت به توحید، اسلام و قرآن است.
وی با اشاره به اینکه محرم از ارکان کلیدی اسلام است، ادامه داد: حیات اسلام با حضور شخصیتی چون اباعبداللهالحسین(ع) شکل گرفته است؛ جامعه بدون حضور امیرمومنان(ع) و صالحین جامعه منهای توحید است.
ابوترابیفرد تصریح کرد: یکی از آموزههای کربلا این است که نگذارید یزیدیان در دنیا حکومت کنند و اجازه ندهید ستمگران زمام جامعه اسلامی را در دست داشته باشند.
وی با بیان اینکه زمام جامعه اسلامی باید در دست کسی باشد که آموزههای دینی و قرآن را اجرا کند، افزود: یکی دیگر از آرمانهای قیام اولیای دین و فلسفه عاشورا امر به معروف و نهی از منکر است؛ مهمترین منکر حکومت یزید و بالاترین معروف قرار گرفتن امام صالح در جامعه است.
عضو هیات رئیسه شورای حل اختلاف سران قوا با اشاره به اینکه برای بیداری جامعه حرکتهای زیادی نیاز است، گفت: گاهی برای بیداری جامعه باید خطابه و سخنرانی کرد، گاهی با یک حرکت سیاسی و گاهی هم با یک ساماندهی.
وی با بیان اینکه گاهی جامعه مرده است و تنها راه بیدار کردن جامعه خون و شهادت است، ادامه داد: این همان حرکتی بود که حضرت اباعبدالله(ع) و یاران وفادارش انجام دادند.
ابوترابیفرد شهادت امام حسین(ع) را بسترساز تحول جامعه و تضمین حیات اسلام دانست و با بیان اینکه عاشورا یک مدرسه الهامبخش و حیاتبخش برای بشریت است گفت: گفتمان و رفتار عاشورا راهگشا و الهامبخش است.
وی تصریح کرد: مهمترین درس عاشورا این است که باید این مدرسه را شناخت و در راه آن گام برداشت؛ باید در دفاع از حق ایستاد و مقابل باطل تا مرز شهادت ایستادگی کرد.
عضو هیات رئیسه شورای حل اختلاف سران قوا با بیان اینکه ائمه معصومین در بزرگداشت حادثه کربلا همواره تاکید داشتهاند، گفت: این همان شناخت مدرسه عاشوراست که با تمام وجود و با عقل و اندیشه خود به امام حسین(ع) عشق بورزیم.
وی با بیان اینکه اندیشه ما باید با فلسفه عاشورا آشنا شود، گفت: قلب و روح ما باید به این آموزهها ایمان آورد و همه عواطف و احساس ما در خدمت عاشورا باشد.
ابوترابیفرد با بیان اینکه جامعه ایرانی ما در این راه قدمهای خوبی برداشته است، افزود: اگر عاشورا و محرم نبود، ایران اسلامی بهرهای نداشت، انقلاب اسلامی ما مولود عاشورا است.
وی با بیان اینکه تاریخ عاشورا باید بیش از این تبیین و بازگو شود، تصریح کرد: باید در مدرسه عاشورا حقخواهی، حقمحوری و اندیشه امام حسین(ع) را بیان کرد.
عضو هیات رئیسه شورای حل اختلاف سران قوا با اشاره به اینکه باید برای تببین اصول و مبانی دین گام برداریم، گفت: آنچه برای ما مهم است دینباوری براساس ریلگذاری دینی است و این همان مسیر موفقیت است.
وی راز عصمت و طهارت ائمه اطهار(ع) را تنها عبودیت و بندگی خدا دانست و افزود: تنها راه رسیدن به خدا عبودیت خالصانه است و هر که بیشتر بندگی کند گوی سبقت را از دیگران ربوده است.
ابوترابیفرد با اشاره به اینکه محبت به خاندان اهل بیت(ع) به معنای بندگی خداست، گفت: شهدای ما در مسیر بندگی و عبودیت خدا به این مقام دست پیدا کردند.
وی با اشاره به شهادت شهید حججی گفت: او کسی است که مانند اسماعیل به قربانگاه میرود در سایه بندگی خدا به این مقام میرسد، این بندگی باعث شده تا دنیا چهره باصلابت این شهید را زیارت کند و این همه ارزش، ثمره بندگی است.
عضو هیات رئیسه شورای حل اختلاف سران قوا یادآور شد: بندگی، راه سعادت جامعه است و این همان راهی بود که امام حسین(ع) و یارانشان برگزیدند.
وی با بیان اینکه حادثه کربلا سراسر زیبایی بود، گفت: در سایه پیوند امام و امت است که جامعه به قدرت میرسد، اگر این پیوند آسیب ببیند مسیر حرکت با چالش مواجه خواهد شد.
ابوترابیفرد با بیان اینکه کسانی که در مسیر تضعیف این پیوند حرکت کنند استقلال نظام را مورد هدف قرار دادهاند تصریح کرد: استبداد در جان و فکر این عده است که باید مراقب ددمنشی آنها بود.
وی خاطرنشان کرد: ایمان، وفاداری به آموزههای اسلام، دینداری، دینمداری و شهادتطلبی در اصحاب اباعبدالله الحسین(ع) موج میزد و این درسی مهم برای همه ماست.
انتهای پیام/ج/
دیدگاهتان را بنویسید