به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان، مشکلی که در خط انتقال آب زابل به زاهدان رخ داد و آب مورد نیاز مرکز استان سیستان و بلوچستان را قطع کرد، زنگ خطری برای تصمیمگیرندگان داخل و خارج استان بود.
زنگ خطری که سالهاست صدای آن در آمده است، اما هنوز به گوش برخی مسؤولان نرسیده است تا اقدامی اساسی برای آن صورت گیرد.
صدای دلنشین آب این روزها به خوبی به گوش نمیرسد و میزان آن لحظه به لحظه کمتر می شود و مدیریت این کم آبی نیز کمتر و کمتر.
تعطیلی مدارس ابتدایی شیفت صبح و عصر زاهدان
ستاد مدیریت بحران شهرستان زاهدان در اقدامی بیسابقه مدارس ابتدایی زاهدان را به دلیل قطع آب تعطیل کرد، اما اولین سوالها در ذهن کودکان و دانشآموزان شکل گرفت که بیآبی چه ارتباطی به مدرسه و تعطیلی آن دارد؟
شاید کودکان از این تعطیلی شادمان شده باشند، اما نگرانی هولناک آن از ذهن والدین گذشت؛ نگرانی که مربوط به آینده همین کودکان است و آنها فعلاً بیخبرند.
فاجعه این بیخبری، بیعملی و بیتدبیری در مدیریت منابع این مایع حیاتبخش و استراتژیک است که اگر اقدامی شایسته و بایسته در این راه صورت نگیرد، خسارات آن دیگر جبرانپذیر نیست
تقریباً کلا شهر زاهدان روز گذشته نیمه فعال بود
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان در زمینه قطع آب شهر زاهدان و چگونگی آبرسانی به نقاط پر تنش آبی اظهار کرد: روز گذشته سرعت گردباد باعث سقوط ۳۰ تیر برق و پاره شدن خطوط انتقال برق شده و جریان برق خط انتقال آب چاه نیمه به زاهدان در محل ایستگاه شماره ۲ واقع در سه راهی دشتک قطع شد.
به دنبال این مشکل ۵ اکیپ امدادی متشکل از اتفاقات آب و برق برای تعمیر خط تلاش کردند و در نهایت تا ساعت ۱۰ شب روز گذشته آب وارد مدار شد.
محسن میرادی اضافه کرد: روز گذشته حدود ۷۰ تانکر در مناطقی که دچار تنش آبی بودند به مردم در میان مردم صورت رایگان آب توزیع میکردند.
وی تشریح کرد: تا ساعت ۱۲ شب گذشته آبرسانی سقایی ادامه داشته و ۲ میلیون و ۲۸۰ هزار لیتر آب در میان توزیع شده است.
میرادی بیان کرد: از آنجائیکه قبل از قطع شدن آب به مردم اطلاعرسانی لازم انجام شد مردم در زمان بروز مشکل بسیار خوب همکاری کردند.
وی گفت: با توجه به اینکه مشکل آب برطرف شده، اما شاهد مصرف بیرویه مردم هستیم که از آنان تقاضا داریم در صرفهجویی مصرف آب اهتمام داشته باشند.
و اما مردم شهر زاهدان که تاکنون طعم بیآبی و کمآبی را آنطور که باید نچشیده بودند، به دنبال قطعی یک روزه آب و دردسرهای متعاقب آن، در فیلم زیر از اراده محکمشان برای صرفهجویی گفتند.
انتهای پیام/ذ
دیدگاهتان را بنویسید