به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، به نقل از خانه ملت حجتالاسلام علیرضا سلیمی با اشاره به ساماندهی و ماموریتگرا شدن دانشگاهها، گفت: اگرچه ماموریتگرا شدن دانشگاهها امر پسندیدهای است، اما باید دید این ماموریت چگونه تعریف میشود.
وی تصریح کرد: طرح ساماندهی دانشگاهها باید براساس ظرفیتهای منطقهای اجرا شود برخی از مناطق ایران با توجه به شرایط جغرافیایی مانند آب و هوا برای ارائه برخی رشتهها مناسبتر است.
نماینده مردم دلیجان و محلات در مجلس بیان کرد: در شهرهایی از کشور مردم در برخی از فعالیتها و هنرها استعداد زیادی دارند و این هنرها به صورت شغل محلی درآمده بهتر است برای گسترش و پیشرفت این فعالیتها و مشاغل آموزشهای مرتبط در دانشگاههای این مناطق ارائه شود و بازدیدهای میدانی صورت گیرد تا تصمیمات درستی برای ارائه رشتههای تحصیلی در دانشگاهها گرفته شود.
عضو فراکسیون ولایی مجلس اظهار کرد: در این طرح میتوان ویژگیهای خاص مناطق مانند شرایط کشاورزی، معدنی و… بررسی کرد، به طور مثال در مناطق معدنی باید رشتههای صنعتی تدریس شود؛ ماموریتگرا شدن دانشگاهها باید به درستی اجرا شود و مسیر به نحوی طراحی شود که دچار چالش در آموزش عالی نشویم.
سلیمی در ادامه تاکید کرد: در این طرح باید برای دانشگاهها ساز و کار معینی طراحی شود تا از این طریق بخشی از مشکلات آموزش عالی کشور حل شود؛ در صورتی که این طرح به دنبال محدودیتسازی است باید این محدودیتها با دقت و حساسیات انجام شود.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی افزود: در برنامه ششم توسعه ۵۰ درصد ظرفیت دانشگاهها باید به پرورش مهارت اختصاص یابد تا دانشجویان ماهر و تخصص تربیت شوند.
انتهای پیام/ج/
دیدگاهتان را بنویسید