به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، معاون فرماندار مشهد که شب گذشته در برنامه ۹۰ مقابل چشم میلیونها ایرانی قول موافقت با برگزاری مسابقه فوتبال تیمهای پدیده و استقلال در ورزشگاه امام رضا(ع) را داده بود، امروز اعلام کرد این بازی در ورزشگاه ثامن برگزار خواهد شد.
از چند هفته قبل که اعتراض برخی مربیان تیمهای فوتبال به عدم برگزاری مسابقات در ورزشگاه امام رضا(ع) مطرح شد، برخی تلاش کردند تا این موضوع را به دلیل عدم آمادگی ورزشگاه و یا تقاضای مبالغ کلان برای برگزاری بازیها عنوان کنند.
اما مهدی برادران رئیس هیات فوتبال خراسان رضوی اوایل هفته اخیر اعلام کرد که که دلیل عدم برگزاری بازیها در ورزشگاه امام رضا(ع) مخالفت شورای تامین مشهد است.
در واکنش به اظهارات برادران، نوروزیان فرماندار مشهد در مصاحبهای اعلام کرد که شورای تامین مخالفتی در این خصوص نداشته و حتی مصوبهای در موافقت داشته است.
این موضوع شب گذشته به برنامه تلویزیونی ۹۰ هم کشیده شد و در حالی که مهدی برادران مجدداً موضوع مخالفت شورای تامین را مطرح کرد، حیدر خوشنیت معاون فرماندار با تکرار حرف فرماندار قاطعانه اعلام کرد که شورای تامین موافق برگزاری مسابقات در ورزشگاه امام رضا(ع) است.
عادل فردوسیپور مجری برنامه ۹۰ هم بر همین مبنا از خوش نیت قول گرفت که بازی روز جمعه پدیده و استقلال در ورزشگاه مذکور برگزار شود.
اما با کمال تعجب امروز آقای خوشنیت در مصاحبه با ایسنا اعلام کرد که شورای تامین بنا به دلایلی تصمیم گرفته که مسابقه روز جمعه در ورزشگاه ثامن برگزار شود.
اکنون علاوه بر هزاران دوستدار فوتبال در مشهد، میلیونها ایرانی که برنامه ۹۰ را دنبال کرده اند منتظرند تا ببینند در برنامه آینده ۹۰ آقایان فرماندار و معاون فرماندار مشهد چگونه میخواهند این قول نادرست و خلف وعده آشکار را توجیه کنند؟
انتهای پیام/ذ
دیدگاهتان را بنویسید