به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، در این مسابقه که عصر امروز در سالن حمیدی آسایشگاه فیاض بخش مشهد برگزار شد تیم المان موفق شد با نتیجه ۶۶ بر ۶۵ تیم پارسا مشهد را با شکست روبرو کند و به قهرمانی این مسابقات دست یابد.
در پایان این مسابقه در حالی که خبرنگاران حاضر در سالن قصد ورود به زمین بازی برای انجام مصاحبه را داشتند به صورت عجیب و غریبی از سوی مدیران و مربیان باشگاه پارسا مشهد با فحاشی روبهرو شدند. در ادامه این افراد به سمت خبرنگاران حملهور شدند و با مشت شروع به کتک زدن خبرنگاران کردند و خبرنگاران را از داخل زمین بیرون کردند.
نکته جالب توجه اینکه پوررضایی رئیس هیات بسکتبال خراسان رضوی خیلی خونسردانه نظارهگر این ماجرا بود و حتی به خبرنگاران عنوان کرد که هر جا شما رسانهها هستید باید جنجال شود!
براین اساس، خبرنگاران حاضر در سالن در اعتراض به رفتار مدیران باشگاه به اصطلاح فرهنگی پارسا مشهد و البته رئیس هیات بسکتبال استان خراسان رضوی سالن مسابقه را ترک کردند.
انتهای پیام/ذ
دیدگاهتان را بنویسید