به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، آیتالله سیدمصطفی موسوی اصفهانی ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ما در استقلال رأی مجلس فعلی تردید داریم چون در طی این چند سال حتی نتوانستهاند یک مورد استیضاح به نتیجه منتهی شده داشته باشند.
وی با بیان اینکه انتصاب افراد بنابر فعالیت در ستادهای انتخاباتی و نزدیکی به جریانات سیاسی امری نادرست است، گفت: باید قوانینی گذرانده شود که افرادی که بناست پستهای کلیدی را در دست بگیرند بر مبنای بدهبستانهای سیاسی منتصب نشوند و اگر به سبب عدم صلاحیت مقرر بود کنار بروند و ملاحظات سیاسی مانع نشود.
مدیر حوزه علمیه همدان عنوان کرد: مقام معظم رهبری از خبرگان خواستهاند که مسائل را رصد کرده و مطالبات جامعه را به مسؤولان انتقال دهند تا نواقص احتمالی در قوه مجریه، مقننه و قضاییه از این طریق رفع شود.
موسویاصفهانی تصریح کرد: قطعاً برگزاری مصاحبه و نشست تمام مشکلات را حل نمیکند اما بیان مطالبات واقعی مردم حتماً مثمر ثمر است که نظیر آن را در نشست اقشار مختلف با مقام معظم رهبری شاهد بودهایم و هستیم.
بررسی نقاط ضعف و قوت ۴۰ ساله انقلاب در مجلس خبرگان
وی با اشاره به اینکه گروه کارشناسی در مورد آسیبشناسی و بررسی نقاط قوت و ضعف انقلاب در مسیر طی شده ۴۰ ساله تشکیل شده است، عنوان کرد: کمیسیونهایی در مجلس خبرگان در حال بررسی مسائل هستند و موارد مختلف به آن هیأت ارائه میشود که بتوانیم این نظامی که خونها برای آن ریخته شده را اعتلا دهیم.
نماینده مردم همدان در مجلس خبرگان رهبری در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس پیرامون ارائه گزارش از مفاد آسیبشناسی مسیر ۴۰ ساله انقلاب در مجلس خبرگان متذکر شد: من از مفاد دوره قبلی خبرگان اطلاع ندارم اما در این دوره که خود بنده حضور داشتهام این گروه کارشناس در راستای آسیبشناسی با تأکید خود مقام معظم رهبری تشکیل شد.
وی ادامه داد: به سبب عمق این بررسیها هنوز نتیجه کار تجمیع نشده که پس از دستهبندی و تکمیل کار بخشی از موارد به اطلاع مردم رسانده خواهد شد.
موسویاصفهانی با بیان اینکه این مردم ۴۰ سال با تمام توان پشت نظام خود ایستادهاند، افزود: این ظرفیت بینظیری که ولایت فقیه در بسیج توان کشور داشته در جهان سابقه ندارد که صدها و میلیونها نفر مشتاقانه برای عمل به دستور ولیفقیه با چشمان گریان و ملتمسانه عازم جبههها شوند و معادلات قدرتهای جهان را بر هم زنند و ما در تشییع سردار همدانی یا موارد دیگر بارها و بارها این عشق مردم به نظام و انقلاب را دیدهایم.
وی غلبه بر دشمنان، منکوب کردن منافقان، امنیت بینظیر در منطقه مملو از آتش، پاک کردن منطقه از شر تروریستهای داعش را در زمره موفقیتهای نظام به پشتوانه ملت عنوان کرد و افزود: نظام ما توانسته ۴۰ سال در برابر دشمنانی بایستد که گاه با یک تهدید کلامی انسجام کشوری را در هم میریختهاند.
وی ادامه داد: برای مثال صهیونیستها طی چند روز ارتش پنج کشور اسلامی را دچار اضمحلال کردند اما در برابر ملت ما دچار استیصال شدهاند.
هزینه پایداری بسیار کمتر از هزینه تسلیم است
نماینده مردم همدان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه تحریمهایی که دشمن اکنون راه انداخته است از ابتدای انقلاب سابقه داشته است؛ گفت: مقام معظم رهبری به دستی فرمودند هزینهای که برای استقامت میدهیم بسیار کمتر از هزینههای تسلیم است و این سخن ایشان خطاب به همه اقشار با همه گرایشات و سلایق بود.
وی با اشاره به این که در صحنه بودن مردم با وجود مشکلات اقتصادی، تحریمها، ترورها و … در روزهایی مانند ۲۲ بهمن و روز قدس تجلی مییابد، افزود: در همین انتخابات با تمام مسائلی که رخ داد مردم همچنان میلیونی حضور یافتند و از نظام خود دفاع کردند.
موسویاصفهانی با تأکید بر اینکه هر آن کس که ندای «یا للمسلمین» را بشنود و اجابت نکند باید پیش خدای متعال جوابگو باشد، ادامه داد: عدالت هدف حکومت است چنانکه «لیقوم الناس بالقسط» در زمره اهداف متعالی مکتب رهاییبخش اسلام آمده و از این نظر همه باید با تذکر مسائل شرایط کشور را به گونهای پیش ببریم که تهدید به فرصت بدل شود.
وی از قوه مجریه، قوه مقننه و قوه قضاییه خواست افراد موثر در مفاسد اقتصادی با هر وابستگی جناحی یا ارتباط شبکهای را معرفی کرده و مورد بازخواست جدی قرار گیرند.
نماینده مردم همدان در مجلس خبرگان رهبری اضافه کرد: دولتها در نظام اسلامی باید این باور به قدرت مردم را داشته باشند و حفظ کنند چنانکه در همین شرایط تحریمها و مضایق اقتصادی آن جا که «ما میتوانیم» مد نظر بود موفقیتهای بسیار در حوزههای دفاعی و… رقم خورد.
وی در فراز دیگری از سخنان خود با بیان اینکه برخی مطالبات مقام معظم رهبری چندان که باید توسط مسؤولان امر جدی گرفته نشد، افزود: اگر به تمام موارد مد نظر رهبری عمل میشد بسیاری از مشکلات رقم نمیخورد.
ایجاد فاصله بین مقامات و مردم نتیجه اقدامات منافقین بود
موسویاصفهانی در تشریح برخی شائبهها پیرامون فاصله گرفتن روحانیت از مردم گفت: فاصله گرفتن روحانیت از مردم با ترورهای منافقان شروع شد هر چند دلیل این فاصله همه این نیست اما علتالعلل این خودروهای ویژه و تیمهای حفاظتی ترورهای سال ۶۰ بود و آمار ترورهای روحانیون در بنیاد شهید موجود است.
وی افزود: وقتی متولیان میبینند منافقان دلسوزان و انقلابیون را قلع و قمع میکنند چارهای جز این نبود که پارهای فاصلهگذاری ها لحاظ شود وگرنه اوایل انقلاب نه محافظی بود نه خودروی خاصی و تیم اطرافیانی که بزرگانی چون شهید باهنر، قدوسی، مطهری و مفتح به مانند مردمان عادی در دانشگاه و محل کار تردد میکردند و به شهادت رسیدند و اینها دنبال ریاست و ماشین و محافظ نبودند.
نماینده مردم همدان در مجلس خبرگان رهبری با بیان این که برخی افراط و تفریطها در مورد روحانیت هست اما اصل مسئله عقلایی است، گفت: در مورد خود بنده با وجود مقاومت ابتدایی عنوان شد که بر اساس نظر کارشناسان امنیتی باید مسائلی لحاظ شود و صد البته این پراید یا پیکان که با آن تردد میکنیم در حد کمترینهاست و به واقع کمتر از آن ممکن نیست.
وی با اشاره به تذکر خود به یکی از مسؤولان که با خودروی شاسی بلند به همدان آمده بود عنوان کرد: برخی موارد که در مورد دریافتی روحانیون مطرح میشود نادرست و شایعهپردازی است چنانکه اگر افراد استثنایی بتوانند هم درس بخوانند هم معلومات لازم فقهی را کسب کنند و هم از درآمد حوزه استفاده نکنند مورد خاص است و این برای همگان قابل تجویز نیست.
موسویاصفهانی با اشاره به این که معلومات روحانیت اکتسابی است، گفت: گاه دیده شده در ۶ سال اول که طلبه درس میخواند اگر به مسیرهای شغلی و اقتصادی برود اساسا از مسیر اصلی خارج می شود.
وی یادآور شد: برای برگزاری برخی کلاسها یا اقامه مراسم در آموزش و پرورش ۵ هزار تومان حقالقدم به طلبه میدهند و این مبلغ ناچیز روزانه اگر قطع شود هم شاید بهتر باشد که طلبه اگر دو روز نرود از پرداختی او کم میکنند و گاه سه ماه کمکهزینه رفت و آمد را نمیدهند.
نماینده مردم همدان در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: هر چند برخی ادارات قوانینی تصویب کردند تا بتوانند مبالغ بیشتری را بپردازند اما این ادارات که امکاناتی دارند معدود هستند و خبرنگاران می توانند زندگی ۱۰ روحانی را به صورت تصادفی بررسی کنند تا این موارد را از نزدیک ببینند.
وی ادامه داد: توجه کنیم که بسیاری از روحانیون ما در دوران مبارزات یا دفاع مقدس جانفشانیها کردهاند و اکنون پا به سن گذاشتهاند و از کمترین موارد معیشتی برخوردارند و به واقع این مبلغ اندکی که برای کمک هزینه رفت و آمد اقامه مراسم عبادی-سیاسی پرداخت می شود گریزناپذیر است.
امیدواریم تکذیب رقم چندصد میلیارد تومانی خرید از نمایشگاه مبل ملایر صحت نداشته باشد
موسویاصفهانی با اشاره به برگزاری قریبالوقوع جلسهای با حضور مجمع نمایندگان و نمایندگان اصناف و مدیران اجرایی استان خاطرنشان کرد: ما با گردشگری اسلامی موافق هستیم و آنچه در باب رویداد ۲۰۱۸ بیان کردهایم از منظر ضرورت در نظر گرفتن پیوست فرهنگی مطابق با شان والای ملت انقلابی و حماسه های مردم بوده است.
وی تصریح کرد: ما تذکر داده ایم در گردشگری فقط اقتصاد را نبینند که ما بنا نداریم این استان شهیدپرور، عالم پرور و ولایتمدار را به ترکیه بدل کنیم بلکه این گردشگری باید گواه مظلومیت ملت ما، آرامش، استقلال و امنیت کشور ما و بلندای اندیشه امام و رهبری و تجلی آرمانهای انقلاب باشد.
نماینده مردم همدان در مجلس خبرگان رهبری خواستار تحقیق در مورد آمار بیکاری ارائهشده توسط مسؤولان شد و افزود: آنچنان که به ما اطلاع دادهاند رقم چندصد میلیارد تومان که گفتهشده در بحث نمایشگاه مبل و منبت ملایر به دست آمده است؛ صحت ندارد که امیدواریم این مسئله صحت داشته باشد و تحولی را در اقتصاد مردم ملایر ایجاد کرده باشد.
در این جلسه بیانیهای با امضای ائمه جمعه و روحانیون استان خطاب به مجمع نمایندگان استان قرائت شد که لزوم اقدامات جدی در حوزه معضلات اقتصادی و معیشت مردم و پیگیری مطالبات مقام معظم رهبری در ذیل آن تذکر داده شده بود.
انتهای پیام/ع
دیدگاهتان را بنویسید