مسابقه آشپزی بانوان کارمند سپیدان

به گزارش شیرازه  به مناسبت فرارسیدن دهه ولایت، به همت کمیسیون امور بانوان و ستاد غدیر شهرستان سپیدان جشنواره آشپزی ویژه بانوان برگزار شد.

این جشنواره با حضور  بانوان شاغل در ادارت شهرستان ودر سالن ۲۲ بهمن این شهرستان برگزار گردید .

غلامرضا
حبیبی  دبیر ستاد غدیر شهرستان در سخنان کوتاهی ضمن تبریک ایام دهه ولایت،
برگزاری این جشنواره‌ها و مسابقات را فرصتی برای تجدید دیدار همکاران
دانست و پیشنهاد داد در مناسبت های مختلف چنین برنامه هایی برگزار گردد.

وی
گفت: می توان این چنین جشنواره هایی را با دعوت عمومی در کنار برنامه های
دیگر با هدف کمک به بیماران خاص برگزار کرد تا هم کمک های نقدی برای
بیماران جمع آوری شود و هم خاطره خوبی برای بانوان شاغل از یک روز با هم
بودن باشد.

حبیبی
با بیان اینکه آشپزی زنان ایرانی همواره شاخص بوده، اظهار امیدواری کرد در
مسابقات بیشتری شاهد هنرنمایی خانم ها در عرصه آشپزی باشیم. در این مسابقه
هر یک از شرکت کنندگان پس از تهیه و پخت یک نوع غذا، حاصل دست پخت خود را
در معرض ارزیابی داوران مسابقه قرار دادند.

وی
تاکید کرد: علیرغم اینکه گاهی گفته می شود خانم های شاغل تبحری در آشپزی
ندارند،  اما این حضور پرشور و با اشتیاق بانوان شاغل نشان می دهد در هر
زمینه ای که وارد شوند، موفق هستند.

دبیر
ستاد غدیر شهرستان سپیدان تصریح کرد: تلاش شد سطح جشنواره به لحاظ کیفی و
نوع جوایز اهدایی به برگزیدگان نسبت به سال های قبل ارتقا یابد.

وی از کمیسیون امور بانوان برای برگزاری جشنواره‌ها و مسابقات ویژه خانم ها تشکر و قدردانی کرد.

در
این مسابقه که داوران فرماندار سپیدان,امام جمعه شهرستان, رئیس انشگاه
آزاد اسلامی ؛ مسئول اموربانوان و جمعی از مسئولان ادارات بودند؛ طی مراسمی
به نفرات برتر خانمها سمیه دهقان.خدیجه سلیمانی.زهرا ملک سعیدی.مرضیه
فاطمی، خسروی جوایزی از طرف اموربانوان فرمانداری اهدا گردید.

منبع.:  مارگون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *