به گزارش خبرگزاری فارس از نطنز، دومین جشنواره تئاتر استانی کوثر نطنز از روز چهارشنبه ۲۰ مرداد کار خود را آغاز و تا روز جمعه ۲۲ مرداد ادامه داشت و جمعاً ۴۶ کار در ۲ سالن و ۴ بوستان روی صحنه رفت و در این بین ۳ داور جشنواره یعنی حمید ابراهیمی، عمار تفتی و شهاب غزالی داوری این دوره را بر عهده داشتند.
علی ترابیان دبیر جشنواره شامگاه یکشنبه در مراسم اختتامیه در خصوص نتایج جشنواره اظهار کرد: این جشنواره در ۳ بخش کودک، خیابانی و صحنهای برگزار شد و در بخش کودک در طراحی لباس زهره ذبیحی از نمایش (قصهٔ سیبی که نصف نشد) از زرینشهر مقام اول را کسب نموده و در بخش نویسندگی امید پاریاب پور با اثر (پر حنا) از شاهینشهر موفق به کسب رتبه برتر جشنواره شد.
وی افزود: پریسا کهکشپور به عنوان بهترین کارگردان کار کودک دست یافت و جایزه بهترین بازیگر مرد به میلاد کیان از شاهینشهر رسیده و عارفه عاقبتبهخیر با اثر قصه سیبی که نصف نشد مقام اول بازیگر نقش اول زن را به دست آورد و درمجموع اثر پر حنا از (پریسا کهکشپور) توانست به عنوان نمایش برگزیده دست پیدا کند.
دبیر دومین جشنواره تئاتر کوثر نطنز در ادامه با اشاره به نتایج تئاتر خیابانی تصریح کرد: در بخش خیابانی هاشم شمس با اثر (در انتظار گودی) از فلاورجان توانست مقام اول نویسندگی و بازیگری را از آن خود کند.
ترابیان با بیان اینکه در بخش نمایش صحنهای از نظر هیئتداوران هیچ اثری به عنوان برگزیده دست نیافت و فقط در بازیگری مرد راد مهر کشانی با نمایش (اسکلانه) و همچنین بهاره مهدوی نیز در نمایش (اسکلانه) از شاهینشهر به عنوان بهترین بازیگر زن انتخاب شدند.
انتهای پیام/۶۳۰۲۵/ح
http://fna.ir/JDR4JA
دیدگاهتان را بنویسید