به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در سوادکوه، رضا دانشزاده جمعه شب در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه توجه به میراث فرهنگی و گردشگری و صنایعدستی از اولویتهای شهرستانهای سوادکوه و سوادکوه شمالی برای توسعه است، گفت: در شهرستانهای سوادکوه و سوادکوه شمالی شاهد وجود ۶۲۰ اثر تاریخی و فرهنگی، ثبت ۵۴ اثر در آثار ملی و ۵ اثر در مراحل ثبت میراث طبیعی هستیم.
*سوادکوه بیشتر از ۱۲ منطقه نمونه گردشگری دارد
وی با بیان اینکه از ۱۲ منطقه نمونه گردشگری شهرستانهای سوادکوه و سوادکوهشمالی، ۲ منطقه شورمست و جوارم در حال بهرهبرداری است، افزود: سوادکوه علاوه بر ۱۲ منطقه گردشگری چمچم، ورسک، امامزاده حسن و الاشت، گدوک، اندارگلی، برنجستانک، حاشیه سد البرز، آبشار گزو، کمرپشت، جوارم، شورمست و آزادمهر، در مناطق دیگری هم دارای ظرفیت لازم برای مناطق نمونه گردشگری است.
رئیس اداره میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری سوادکوه و سوادکوهشمالی با تقدیر از پیگیریهای انجام شده در موضوع اسپهبد خورشید که با مجموعه پژوهشگاه میراث فرهنگی مرکز همکاری میکنند، خاطرنشان کرد: انجام چند مورد بازدید فرماندار سوادکوه از اسپهبد خورشید، تعیین حریم مصوب ۴۰۰ هکتاری، دستور دادستان سوادکوه برای جلوگیری از فعالیت معدن فلورین و جلوگیری از انفجار ۳۰۰ کیلو مواد منفجره برای معدن با همکاری نیروی انتظامی بخشی از آخرین اقدامات ما برای حفاظت از اسپهبد خورشید است.
* از ابلاغ برگزاری همایش توسعه شهرستان سوادکوه
وی از ابلاغ برگزاری همایش توسعه شهرستان سوادکوه با محوریت گردشگری توسط فرماندار سوادکوه خبر داد و در پاسخ به سوال فارس درباره ضعف در زیرساختهای توسعه گردشگری سوادکوه، اظهار کرد: زیرساختهای توسعه گردشگری در سوادکوه ضعیف است و نیاز به تلاش و تقویت آن وجود دارد ولی برنامهریزی بر طبق وضع موجود و چشمانداز آینده در دستور کار همایش توسعه سوادکوه قرار دارد.
دبیر همایش توسعه شهرستان سوادکوه با اشاره به اینکه ارائه بسته معرفی اماکن مورد نظر گردشگری برای سرمایهگذاری و معرفی اماکنی که ظرفیت واگذاری به بخش خصوصی را دارد نیز از فعالیتهای مورد نظر دیگر در همایش توسعه سوادکوه است.
دانشزاده از لزوم ساماندهی تورهای گردشگری خبر داد و با بیان اینکه برگزاری کلاس آموزشی ۵۰ نفر از «بلدمحلی» و صدور کارت برای آنان انجام شد و پیگیر تشکیل انجمن صنفی و یا شرکت مرتبط هستیم تا بیمه و تعرفهها و پیگیری فعالیتهای آنان را پیگیری کند، بیان کرد: ۸۰ تور گردشگری به صورت هفتگی در تابستان امسال در شهرستانهای سوادکوه و سوادکوهشمالی حضور داشتند.
وی با اشاره به اینکه در ساماندهی تورهای گردشگری، مبلغی را برای پاکیزگی محیطزیست در اختیار شوراهای اسلامی و دهیاران قرار میدهیم، گفت: سوادکوهشمالی با داشتن ۱۱ مجوز بومگردی دارای بیشترین مجوز در مازندران است.
انتهای پیام/۸۶۰۱۵/صا
http://fna.ir/M46SIG
دیدگاهتان را بنویسید