به گزارش خبرگزاری فارس از نطنز، سید حسن قاضیزاده هاشمی امشب در حاشیه اختتامیه جشنواره گیاهان داروئی در نطنز اظهارداشت: سفر امروز ما به شهرستان نطنز با هدف شرکت در اختتامیه دومین جشنواره گیاهان داروئی است، این گیاهان برای تولید مواد اولیه فرآوردههای گیاهان طبیعی مفید است که امروز جشنواره آن در شهرستان نطنز برگزار میشود.
وی با بیان اینکه از وجود ۱۲۰۰ گونه گیاهی در کشور ۶۰۰ نمونه گیاه داروئی آن در شهرستان نطنز رویش دارد، گفت: در بادرود و نطنز مانند دیگر شهرستانهای استان اقدامات خوبی در طول ۴ سال گذشته انجام شده است، از جمله بخش الحاقی با کمک خیران که تا پایان سال به اتمام میرسد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه مرکز جامع خدمات سلامت امروز کلنگزنی شد که تا یک سال آینده به بهرهبرداری میرسد، بیان داشت: در جهت ارتقای هتلینگ بیمارستان و تأمین نیروی انسانی و پزشک تخصصی برای دو شهرستان نطنز و بادرود اقداماتی انجام شده است.
وی با بیان اینکه وضعیت ارتقای مراکز درمانی نسبت به گذشته مطلوبتر شده است اما باید ضریب اشغال به نحوی باشد که از حالت زیاندهی خارج شود، گفت: توسعه خدمات در گرو این است که هزینه خدماتی بیمارستان تأمین شود.
قاضیزاده هاشمی با اشاره به حمایت شرکتهای دانشبنیان گفت: در کشور ۱۲۰ شرکت دانشبنیان در حال فعالیت است، که تولیدات و صادرات این شرکتها نسبت به دولتهای قبلی ۹۰درصد افزایش نشان میدهد.
وی با بیان اینکه سهم گیاهان داروئی در بازار کشور ۶۰۰ میلیارد تومان در سال است، افزود: رشد دو برابر تولید و صادرات گیاهان داروئی در دولت یازدهم بسیار مثبت ارزیابی میشود.
قاضی زاده هاشمی با اشاره به اینکه طب سنتی و گیاهان داروئی سرمایههای ملی کشور محسوب میشود، افزود: در کشور دانش فنی و مواد اولیه وجود دارد، امیدواریم در دولت دوازدهم با توجه به شرایط اقلیمی کشور زمینه رونق طب سنتی به معنای واقعی نه اینکه باعث اغفال و سودجوئی از مردم شود توسعه یابد.
انتهای پیام/ج/
دیدگاهتان را بنویسید